Magische midzomernacht viering

Midzomernacht; De magie van de langste nacht.
De nacht dat het onmogelijke mogelijk wordt.
Beleef, verwonder, ontdek, kom thuis.
Vier het mee! Vier dit oeroude feest op het nieuwe land.
Vier deze tijd van ontmoeting: ontmoet jezelf, ontmoet elkaar.

Op 23 en 24 juni organiseer ik samen met Ingela Schuuring dit magische feest bij Thuishaven Zeewolde. Aanmelden kan via info@yogavira.nl.

Kosten €165,- Betaal je voor 11 juni, dan krijg je een vroegboekkorting: Je betaalt dan slechts €150,- Zodra je betaling binnen is, ben je verzekerd van deelname.

Laat je raken door de elementen en de windrichtingen.Geef jezelf over aan moeder aarde en de tijdloosheid en vier bovenal jouw potentie!

Het programma begint zaterdag 23 juni om 11.30 uur en eindigt zondag 24 juni om 13.00 uur.

Zaterdag overdag bereiden we ons voor op de in de avond geplande zweethut door middel van verschillende ceremonies en stilte momenten in de natuur. Vlak voordat we de hut in gaan geef ik een vier windrichtingen meditatie om de reis in de hut te ondersteunen. De hut wordt geleid
door Ingela (watergietster) en onze vuurman voor de hut is Rob van ‘t Schip. Na de hut eten we met z’n allen en is er een nacht ritueel voordat we gaan slapen.

Zondag beginnen we de dag rustig in de natuur met een meditatieve yin yogales. Dit geeft je de gelegenheid om nog lekker na te deinen op de sfeer en stroom van de avond ervoor. We sluiten onze reis af met een heerlijke verzorgde brunch.
De kosten zijn inclusief eten en drinken, en een overnachting in de Thuiskamer van De Thuishaven, waar je zelf een matje en slaapzak voor meeneemt. Er bestaat ook de mogelijkheid te slapen in een 2-persoons kamer voor een meerprijs van € 10,-. p.p. Als je hier gebruik van wilt maken laat dit dan snel weten.

Na je aanmelding ontvang je meer informatie wat je moet meenemen en wat nodig is voor de voorbereiding.

Het wordt een intiem feestje want er is maar plek voor 18 mensen in de zweethut.
Meer weten over wat een zweethut is? Kijk dan op Zweethut Flevoland.