Algemene voorwaarden workshops

Aanmelden

Aanmelden voor een workshop kan door een e-mail te sturen met je gegevens naar info@yogavira.nl. Of een ticket te kopen via Ticketkantoor.
Je inschrijving is pas rond, wanneer je het inschrijfgeld hebt betaald en je een bevestiging van deelname hebt ontvangen. Het inschrijfgeld dien je uiterlijk twee weken voor de workshop over te maken naar bankrekening NL69RABO0114140847 t.n.v. H.J.R. Roberts te Almere onder vermelding van de naam van de workshop + je naam.

Groepsgrootte en annulering door Yoga Vira

Het maximum aantal deelnemers aan een workshop varieert naar gelang het doel van de workshop en de locatie. Bij de BanyanTree bedraagt de maximale groepsgrootte 10 deelnemers. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, er wordt dus nooit met grote groepen gewerkt. Wanneer een week voor de workshopdatum niet minimaal 4 deelnemers zich hebben aangemeld, wordt de workshop geannuleerd.
Verder zal de workshop alleen worden geannuleerd wanneer erĀ  onvoorziene omstandigheden zijn. Uiteraard krijg je daarvan zo spoedig mogelijk bericht. Indien je al betaald had, krijg je het geld natuurlijk teruggestort.

Annulering door deelnemer

Tot 4 weken voor de datum van een workshop kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van een workshop is 50% van het inschrijfgeld verschuldigd.
Bij annulering minder dan 2 weken voor de datum van een workshop is het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Wel mag je iemand anders dan in jouw plaats laten deelnemen. Geef dit wel uiterlijk twee dagen voor de workshop door.
Indien je niet verschijnt op de workshop vindt geen teruggave van het inschrijfgeld plaats.

Tijdens de workshop

Het is voor de groep en de docent fijn wanneer je op tijd aanwezig bent. Zorg dat je uiterlijk 5 minuten voor de start van de workshop er bent. Wanneer de workshop gestart is, kan het zijn dat je de deur op slot vindt en niet meer kan deelnemen.
Respecteer jezelf en de ander. Ga niet over grenzen heen.
Deelname aan een workshop is voor eigen risico van de deelnemer.
In principe zijn alle benodigde materialen in de studio aanwezig, tenzij anders vermeld. De deelnemer gaat hiermee zorgvuldig om en zorgt dat de voeten schoon zijn voor de les. In de workshopruimte worden geen schoenen gedragen.
Voor vragen of opmerkingen kan je me bereiken via info@yogavira.nl/ 06-15156959