Verbinden

Op 1 september van 13.00 tot 17.30 ben je welkom om je te verbinden via yoga. Een unieke gelegenheid om het Almeerse (schier)eiland Green Island (voorheen Utopia) te ervaren en te genieten van een middag ontspanning en verbinding.

Koop HIER je kaartje

workshop

Yoga betekent verbinding. Verbinding is ook het thema van deze yoga workshop op Green Island. In deze groene oase, geïsoleerd van het vaste land, omringd door de natuur, in samenspel met de elementen, verbinden we lichaam en geest. We nodigen je uit in een ontmoeten met jezelf; via adem- en yogaoefeningen, en meditatie. En we verkennen hoe het is om vanuit daar een band aan te gaan met anderen, met de omgeving.

Als we in verbinding gaan, creëren we openheid en kwetsbaarheid. Tijdens deze middag zorgen we voor een veilige haven om dit te kunnen ervaren. Een middag waarin je even helemaal tot rust mag komen, vrij van de verplichtingen van alledag. Een middag voor jou, met elkaar.

De middag is van 13.00 tot 17.30 uur. Vanaf 12.30 ontvangen we je graag met thee en een (gezonde) snack.

Voor iedereen (?!)

Tijdens de middag gaan we aan de hand van diverse onderdelen van yoga op onderzoek naar wat verbinding voor je betekent, en welke verbinding je ervaart. Alle oefeningen zijn suggesties. Jij bepaalt wat goed voelt en waar je grenzen liggen. Iedereen is welkom, met of zonder yoga ervaring, mannen, vrouwen en alle tussenvormen, rijk en arm.

Kaartjes

Je kaartje koop je via het ticketkantoor: Evenement kaartje Verbinden

Voor de snelle beslissers zijn er early bird kaartjes (tot 31 juli). Je betaalt dan €40,- in plaats van €49,- Wil je met iemand komen, koop dan het Bring a friend kaartje voor €84,- voor twee personen. Wil je heel graag erbij zijn, maar laat je budget dat echt niet toe? Dan is er een kaartje voor minima. Hiervoor heb je een code nodig.

Wil je meer informatie, bel: 06-15156959 (Hilde) of mail me dan.

Wie zijn wij?

Doordat in verbinding meer kracht en soepelheid ontstaat, zocht ik ook voor deze middag de samenwerking op.

Ik ben Hilde Roberts, van Yoga Vira. Als helft van een tweeling heeft verbinding altijd en belangrijk aspect gespeeld voor me. Mede door mijn tweelingzus kwam ik negen jaar geleden in Almere wonen en hier yogales geven.

Door de yoga kwam ik in contact met Esther Speet van Qi Energy Flow. Sindsdien werken we regelmatig samen. Na twee jaar veel les- en levenservaring op Bali opgedaan te hebben, is ze binnenkort weer terug in Almere. Op 1 september deelt ze in haar Balinese wijsheid.

Tijdens mijn eigen leerproces ontmoette ik mijn partner Rob Beersma. Via diverse oefeningen, die we in deze workshop zullen verkennen, zoeken we steeds opnieuw onszelf in de verbinding met elkaar. Ook hij is onderdeel van het team.

We heten je welkom!

workshop verbinden 1 september 2019 in Almere op Green Island

Eilandbaas

Deze workshop is één van de 25 initiatieven die mogelijk worden gemaakt vanuit Eilandbaas voor een dag. Dit is een concept van Groot Wild en maakt onderdeel uit van Urban Greeners. Samen met andere jonge ondernemers werken zeaan een duurzamere toekomst en bouwen mee aan de Floriade Almere 2022.