Workshop Traditionele Tantra Yoga

Kom kennis maken met Traditionele Tantra Yoga. Tantra leert je JA tegen het leven te zeggen en helpt je om het leven zo rijk en bewust mogelijk te beleven. De yoga helpt je om dit te bereiken.

In mei 2018 heb ik de 200 uur docentenopleiding gevolgd bij Shri Kali Ashram om mijn eigen beoefening van tantra en yoga te verdiepen. Graag deel ik het geleerde met jou.

Je leert de Ayurvedische loopmassage. Massage helpt het lichaam gifstoffen af te voeren, om de soepelheid van je spieren te behouden. Verder zorgt massage voor een beter humeur, meer energie en ondersteunt het de meditatie. Als je fysiek of mentaal gestrest bent kan je niet mediteren en ontspannen.

Natuurlijk is er volop aandacht voor pranayama (ademoefeningen) en het versterken van je core met de dan-serie.

In de middag gaan we aan de slag met de Tridosha Balancing serie. Dezetraditionele tantra yoga uitgebalanceerde reeks begint met een opwarming, gevolgd door staande houdingen en diverse asanas die de drie dosha’s (lichaamsenergieën volgens de Ayurvedische traditie) en dus lichaam en geest meer in balans brengen, het onderbewuste direct aanspreekt en tot (diepe) ontspanning kan leiden.

Tussen de oefeningen door zal uitleg gegeven worden over de traditionele Tantra Yoga en de filosofie.

De workshop is van 10.00 tot 17.00 uur

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@yogavira.nl. Je kan me ook bellen (06-15156959).