fbpx

Yoga voor groepen

Doelgroepen

Werk je met speciale doelgroepen zoals mensen met een verstandelijke beperking, drugsgebruikers of mensen met een psychiatrische problemen? Diverse onderzoeken tonen de voordelen van yoga als aanvulling bij een behandeling. Wil je weten hoe Yoga Vira je kan ondersteunen hierbij? Neem dan contact op: info@yogavira.nl.

Ik ben opgeleid als gezondheidswetenschapper, gericht op de publieke gezondheid. Als trainer voor stichting Mainline heb ik ervaring opgedaan in het contact met mensen die drugs gebruiken. Als vakantiebegeleider bij Bosjuweel heb ik tijdens vakanties yogalessen gegeven aan onze vakantiegasten. En nu richt ik me op gezondheidsbevordering voor vluchtelingen.

Bedrijven

Yoga Vira verzorgt ook yogalessen voor groepen, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of bij een teambuilding. Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan een ontspannen werkomgeving en fitte werknemers. Yoga past hier goed bij.

Mogelijkheden

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor yoga voor groepen:

  • Bedrijfsyoga – Op regelmatige basis beoefenen werknemers of cliĆ«nten op uw eigen locatie yoga.
  • Yogapauze – Tussen of na de vergaderingen de geest opfrissen en opladen in een ontspannen maar energieke yogales.
  • Wegvankantoor yoga – Energiek en ontspannen tijdens een bedrijfsuitje. Buiten of binnen.

“Hilde heeft een eenmalige yogales gedoceerd als ontspanningsactiviteit tijdens MuseumCamp. Het was erg prettig dat Hilde proactief was in het contact vooraf, flexibel en eigen matjes kon meenemen naar locatie. De yogales was voor alle deelnemers toegankelijk en precies waarop ik gehoopt had: een moment van lichamelijke ontspanning en het helemaal leegmaken van het hoofd. Het was het perfecte begin van een drukke dag.”

Laurien de Gelder – Junior conservator, Universiteit Amsterdam

“Ik vond de yogales een perfecte inspanning en ontspanning na een dag vergaderen waar je hoofd toch wel vol van gaat zitten. Wanneer je dan een uurtje met alleen je ademhaling en je lichaam en spieren bezig bent, valt de dag als het ware van je af.
Heel waardevol en je gaat met een ontspannen lichaam en geest naar huis.”
Nicoline Zaeyen, Combicare – productmanager Stomazorg

Vurig of uitgebloeid? Yoga voor groepen